Članstvo u Društvu je dobrovoljno. Članovi Društva mogu biti sva punoletna lica, državljani Republike Srbije, kao i strani državljani, uključujući i pravna lica, koja žele da se angažuju na ostvarivanju ciljeva Društva i koji prihvataju Statut Društva. Za učlanjenje u Društvo potrebno je da zainteresovano fizičko ili pravno lice popuni pristupnicu i plati članarinu. Obrazac pristupnice možete naći ovde.

Prilikom učlanjenja, odnosno uplate godišnje članarine, Društvo izdaje člansku kartu/potvrdu o članstvu koja se dostavlja elektronskim putem.

Godišnja članarina omogućava članovima u toku godine značajno smanjenje cena kotizacije za učešće na svim skupovima čiji je organizator Društvo za ishranu Srbije i nižu cenu za časopis »Hrana i ishrana«.

Članarina za 2023. godinu iznosi 1000 dinara.

Društvo okuplja i otvoreno je za sve stručnjake iz oblasti agronomije, biologije, biohemije, veterinarske medicine, dijetetike, ekonomije, prava, stomatologije, tehnologije, farmacije, humane medicine i drugih oblasti koje su povezane sa proizvodnjom i preradom hrane, kvalitetom i bezbednošću hrane, kvalitetom ishrane, istraživanjem uticaja ishrane na zdravlje stanovništva, planiranjem ishrane zdravih i bolesnih ljudi, prevencijom i lečenjem bolesti čiji je uzrok ili doprinoseći činilac nepravilna ishrana.

Ukoliko želite da se učlanite u Društvo za ishranu Srbije, članarinu za 2023. godinu možete izvršiti uplatu na sledeći račun: 325-9500600061759-43.

U roku od nekoliko dana nakon uplate podnosilac zahteva dobiće elektronskim putem potvrdu o članstvu.

PRIDRUŽITE SE DRUŠTVU ZA ISHRANU SRBIJE

POSTANITE čLAN